fbpx

Moune Shine viser god form

Aalborg Væddeløbsbane kunne desværre kun samle heste til et enkelt galopløb mandag aften. Flere af de amartørtrænere, der har mange heste i træning, er først ved at have hestene klar til at starte nu, men mon ikke disse trængsler snart er ved at være overstået?


– Af Lone Kaalund Thiel

Dagens galopløb blev redet over 1800 meter. I front sås hurtigt sæsondebuterende Saint Pierre tæt skygget af Alesi og Green Environment. Da feltet nærmede sig opløbet begyndte flere heste bagfra dog at melde sig i kampen. I en meget flot finish strøg både Able Ayr og Moune Shine frem, men hurtigt viste det sig, at Moune Shine med Ann-Charlotte Nielsen igen var ganske overlegen.

Den femårige Muthill-hoppe, der trænes af Villy Nielsen og ejes af fru Else ser ud til at være i en rivende udvikling, og hoppen ligner bestemt en, der vil sørge for flere besøg af Familien Nielsen i vindercirklerne i denne sæson.

Able Ayr og Rikke Munk Sørensen havde ære af andenpladsen og på tredjepladsen flugte Caerful med sin ejer Louise Sheldon i sadlen. Louise er ny amatørrytter, og mon ikke også Louises første sejr snart er om hjørnet?

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top