fbpx

Morten Buskop Bloodstock lancerer website

Morten Buskop Bloodstock, der ikke alene er skandinavisk repræsentant for det franske auktionshus Arqana, men også ‘Stallion Manager’ for avlshingsten Appel Au Maitre og ‘Racing Manager’ for Havemanns, har i samarbejde med PLMedia lanceret et nyt website på adressen mbbloodstock.com.


Morten Buskop.

“Det er vigtigt for enhver med relationer indenfor fuldblodssporten at have et udstillingsvindue og en platform hvorfra man let kan kontaktes, så min hjemmeside har været et stykke tid undervejs – men nu er den klar”, siger Morten Buskop og tilføjer:

“Siden fortæller lidt om min baggrund i galopsporten og de resultater, som jeg indtil nu har opnået. Min største oplevelse har nok været sejren med Percussionist i American Grand National, for det var et Grade-1-opgør på den anden side af Atlanten, og det var en hest som Iben og jeg ejede sammen”.

Iben og Morten Buskop ved siden af Beat Baby, som udviklede sig til én af Skandinaviens bedste sprintere. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

“Men der har også været mange store sejre med heste jeg enten har købt og solgt videre – for eksempel Beat Baby, der var topsprinter i Skandinavien og som vandt løb i Dubai – eller heste der er handlet på vegne af kunder i auktionsringen”.

Blandt de sidstnævnte er nogle af de mest prominente navne Brownie, Privilegiado, Dorcia og Dubai-aktuelle Slava Ukraini, men Buskop har bl.a. også købt mødrene til topnavne som Queen Rouge, Plantstepsdream og King Ferdinand.

Det fremgår altsammen af den nye side, som altså kan tilgås direkte hér: www.MBBloodstock.com

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top