fbpx

Guineas-håbet Miss Wintown vandt med 17 længder

Niels Petersen er godt i gang med at lade kanonerne til de kommende storløb for den klassiske årgang, og torsdagen på Øvrevoll blev skudt i gang med Mo Town-datteren Miss Wintown, der slog sine jævnaldrene konkurrenter med 17 længder over 1600 meter.


Miss Wintown og Carlos Lopez galopperer over stregen 17 længder foran Money Mission. Foto: Hesteguiden.com.

Miss Wintown, der ejes af Stall Gullik og er opdrættet i USA af Vossfeld Bloodstock, fulgte op på sin udmærkede maidensejr over 1100 meter den 17. maj, og hun har nu vundet to af sine tre første starter i en karriere, som blev indledt med en andenplads bag gode Sid Game (Moohaajim) i slutningen af april.

17 længder bag den overlegne vinder fulgte Annike Bye Hansen-trænede Money Mission (Noble Mission), der var yderligere en længde fri af Cathrine Erichsens Single Cash (Swipe) i det lille felt på blot fem deltagere.

Miss Wintown var tilmeldt sidste års Goffs UK Breeze Up Sale i Doncaster, men blev slettet og efterfølgende handlet privat til Stall Gullik gennem Edgar Byrne.

Hun er ud af den Stakes-vindende Five Star Day-hoppe Winslet, som i forvejen er mor til tre vindere, og også mormoderen Mamaison Miss (Mamaison) er Stakes-vinder og Grade-3-placeret i USA.

Carlos Lopez var i bøjlerne på den overlegne vinder, som højst sandsynligt får sin næste opgave i Norsk 1000 Guineas den 24. juni. Det vil i så fald blive hoppens første start på græs.

Lopez tog endnu en dagssejr i det efterfølgende opgør med Gina Mathisens Perfect Illusion (Mutajally).

Sidste års dobbelte storløbsvinder Starlight Song var tilbage på sejrssporet over 1100 meter dirt. Foto: Anders Kongsrud / www.hesteguiden.com.

Både Wido Neuroth og Knut O. Arnesen tog fra Øvrevoll med to sejre.

Wido lagde ud med 3-årige Starlight Song (Starspangledbanner), der efter et par præstationer under niveauet fra 2-årssæsonen formåede at besejre tre ældre konkurrenter med Pramms-deltageren Youonlyliveonce (Sidestep) nærmest.

Starlight Song løb med 52 kilo på ryggen og blev redet til sejr af Ulrika Holmquist.

Senere vandt Wido med Pas De Faux (Vadamos) – der ligesom Starlight Song ejes af Stall Perlen – og denne gang var sønnen Jan-Erik i sadlen.

Knut O. Arnesen vandt med 6-årige Machine Gun (Dark Angel) og med 10-årige Pirlo (Layman), som henholdsvis havde Ida Tandberg og Sandro De Paiva på ryggen.

Aftenens øvrige vindere på Øvrevoll var Annette Stjernstrands Laoch Liath (Markaz) med Willa Schou og Tollef Langvads Puntum Finale (Mores Wells) med Malin Holmberg.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top