fbpx

Minding sikrede Oaks-sejren til Moore og O’Brien

Storfavoritten Minding (Galileo – Lillie Langtry v. Danehill Dancer) vandt en imponerende sejr i fredagens Epsom Oaks (Gr.1). Efter hoppens to starter i engelsk og irsk 1000 Guineas. var der eksperter som mente, at hun havde fået for meget, ikke stod distancen med mere.

Da det kom til stykket var der kun én vinder som selv efter et meget uheldigt løb, hvor hun blev groft generet rundt sidste sving i Tattenham Corner, alligevel kunne vriste sig fri og vinde sikkert med 1¾ længde foran Frankie Dettoris ridt Architecture (Zoffany).

Hoppen har nu en præmiesaldo på £1.073.687 og vil få et fortjent hvil, udtalte træner Aidan O’Brien, som også roste jockey Ryan Moore for et fremragende ridt.

Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top