fbpx

Masser af succes i vente for Yvonne Durant

Da Roy Arne Kvisla flyttede fra Stockholm til England i starten af året, blev Täby ramt af lidt af et tomrum som ligeledes har vist sig svært at fylde ud igen.


Men med Yvonne Durants genoptagne trænerkarriere har Täby fået et nærmest stensikkert trumfkort i jagten på storløbssejre.

Yvonne Durant er for kort tid siden startet op som privattræner for Stall Rio, der ellers havde valgt at satse helt og holdent på hestene hos Kvisla i England og Pia Brandt i Frankrig. Durant lavede de første overskrifter da hun købte ind for over en million kroner på den svenske succes-auktion i Stockholm, og med det stærke materiale hun allerede har fået i form af løbsheste er vejen banet for masser af fremtidig succes.

Durant har startet fem heste efter sit come-back, og dette er resulteret i tre sejre, samt en anden- og en tredjeplads. Bedst er det gået for Demi Racings Diamond Hombre, der i sin nye træners varetægt har vundet to gange. Derudover har den nyimporterede 2-årige Orpen-søn Pernomente hentet en andenplads, og søndag eftermiddag sendte Yvonne Durant den ligeledes nyimporterede 2-årige Fujisan ud i et maidenløb på Täby. Rio-hesten havde ikke de mindste problemer med at henvise Two Sips Sue til andenpladsen med 6½ længde, og den på Darley Stud opdrættede hingst skal nok få en fremgangsrig karriere i Skandinavien – ligesom sin træner!

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top