fbpx

Mark Larsen flytter længere nord på

“…jeg foretrækker den mere afslappede nordjyske mentalitet frem for hovedstadens stress og jag” – således udtalte jockey Mark Larsen sig for nylig til avisen Nordjyske Stiftstidende i et interview hvori han bekendtgjorde at den i forvejen nordlige adresse i Aalborg snart skiftes ud med en firelænget gård i den endnu nordligere by Suldrup.


Mark Larsen flyttede for halvandet år siden til Aalborg sammen med sin forlovede Louise Møller, men selv om parret i foråret gik fra hinanden har den firedobbelte Derbyvindende rytter ikke mistet lysten til at bo langt fra de største skandinaviske væddeløbsbaner.

Gården i Suldrup er egnet til hestehold, men Larsen forklarer til Nordjyske Stiftstidende, at det ikke er en fremtidig trænerkarriere der har trukket ham ud i det landlige omgivelser, men snarere hans ønske om snart at få børn og se dem vokse op i rolige, landlige omgivelser.

Mark Larsen har ikke redet galopløb siden den danske sæsonfinale, til gengæld har han i flere tilfælde deltaget i og vundet montéløb i Jylland.

Jockeyen vil i 2007 fortsat have hjemmebane på Aalborg Væddeløbsbane.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top