fbpx

Mange skuffelser for Fredrik Reuterskiöld

“Det her er én af de dage hvor det ikke er sjovt at være galoptræner”, kommenterede en fåmeldt Fredrik Reuterskiöld efter forårspremieren på Jägersro.


Reuterskiöld sadlede fem heste i fem forskellige opgør, og alle stod med en åbenbar vinderchance, men intet fungerede som det skulle og det bedste resultat på dagen var Sir Robins tredjeplads i Novispremiären over 1200 meter, hvor nyimporterede Kangaruz vandt til 12,5 gange pengene for Anette Jarvén.

Træneren havde også stor tiltro til Indian Rocket-datteren Rock Of Lambada i det efterfølgende Stosprint over 1200 meter, men hoppen sås aldrig med chance i opgøret og sluttede på en fjern femteplads bag vindende My Dock/Dina Danekilde. Derefter var det Al Bagaris tur til at skuffe som favorit i Luftfartsverkets Treårsprämier over 1730 meter.

Xaar-sønnen startede som favorit i 26 for 10, men var ikke på noget tidspunkt velgående og sluttede sidst gennem mål. Her gik sejren til Kerstin Helander-trænede Okidok med Km Andersen, som vandt for tredje gang i år og fortsætter sin march mod årgangseliten.

Mareridtet var ikke slut endnu for Fredrik Reuterskiöld og Manuel Santos, der fik endnu en sidsteplads med Pramms-håbet Tiberius Caesar i M A C Löpning, og Tycho Brahe-dagen afsluttedes med at den 3-årige hoppe Fredrika, som træneren på forhånd regnede som dagens bedste chance, allerede på bagsiden smed biddet og lige netop kunne redde en femteplads hjem bag vindende Highway.

Et er at et eller to løb smutter, men fem topchancer der løber ud i det rene ingenting er meget opsigtsvækkende, og Fredrik Reuterskiöld kommer ikke til at ligge på sofaen i den sidste del af Påsken.

“Alle hestene i stalden skal tjekkes i morgen, og så skal de behandles hurtigst muligt så vi ikke mister mere kostbar tid”, sagde den synligt skuffede træner inden han forlod staldanlægget på Malmö-banen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top