fbpx

Malmö Stads Pris: Basixx Carlras tilbage over 1730 meter

I begyndelsen af juni var Rikke Bonde-trænede Basixx Carlras fjerde gennem mål i Voterlöpning. Efter et forsøg uden held over 2400 meter i Svenskt Derby Trial, er han på søndag tilbage over 1730 meter i Malmö Stads Pris – det kortere alternativ til Svenskt Derby.


Basixx Carlras og Nicolaj Stott på træningsbanen i Jægerspris. Foto: Rikke Bonde.

Med sin faste makker Nicolaj Stott på ryggen skal den amerikanskopdrættede Oscar Performance-søn møde otte konkurrenter, og i modsætning til de fleste i feltet har han endnu sin første sejr til gode.

Basixx Carlras har dog også udelukkende startet i hårdt selskab, og går man rent ud fra Voter-formen må han være et godt bud på en mulig vinder på søndag.

Med i opgøret er også Jessica Longs I Got Company (Fast Company), der leverede sin hidtil bedste præstation senest med en overlegen maidensejr.

I Got Company vandt med 10 længder i sin seneste start på Jägersro. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Også Francisco Castros duo Bushmill (Gleneagles) og Footfall (Footstepsinthesand) aftvinger en vis respekt, og det var i øvrigt disse to heste, der på den svenske Derbydag i fjor gjorde op om maidenløbet for den yngste årgang.

Lennart J:r Reuterskiöld har også en duo i form af Mr Weeknd (Hallucinate) og Waldemar (Juniper Tree), mens Julian McLaren sender Dressout (Outstrip) fra Stockholm.

Fra Norge kommer Cathrine Erichsen med Little Crow (Sioux Nation) og Niels Petersen med Chadwick (Expert Eye).

Francisco Castro tog en double i Derby Day Juvenile på sidste års svenske Derbydag med Bushmill og Footfall. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top