fbpx

Luca Brasi besejrede Peas And Carrots

For andet år på stribe trak Jägersros championtræner Francisco Castro sig sejrrigt ud af SFKs Jubileumslöpning (L), og ligesom i fjor var det med en 3-årig hest.


Sejren gik til Singspiel-sønnen Luca Brasi, der under Manuel Martinez førte hver en meter af opgøret og leverede endnu en fantastisk præstation på dirt’en. Rundt opløbssvinget øgede Luca Brasi tempoet og satte staldkammeraten Highway/Nicholas Cordrey af, mens storfavoritten Peas And Carrots nærmede sig faretruende.

Ind på opløbsstrækningen så Peas And Carrots en kort overgang ud til at kunne gå forbi sin konkurrent, men Luca Brasi gav sig aldrig og kunne til slut atter trække fra Peas And Carrots til en sikker halvanden længdes triumf.

Tredjepladsen gik til Maybach/Per-Anders Gråberg foran Highway og Red Dress On/Yvonne Durant. Det var første Listed-sejr til Luca Brasi, der tidligere på året var anden bag Appel Au Maitre i Svenskt Derby, og præmien var gode 134.000 svenske kroner.

Francisco Castro lagde dermed yderligere afstand til Lennart Reuterskiöld Jr. i kampen om Jägersros trænerchampionat, og udover sejren med Luca Brasi kunne Castro ligeledes glæde sig over vindere som El Rey/Carlos Lopez og Gone East/Nicholas Cordrey. Reuterskiöld Jr. fik dog også en sejr på aftenen i form af Auchroisk/Carlos Lopez.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top