fbpx

Louise Møller igen igen

Det er helt utroligt, hvor meget Louise Møller har været i rampelyset gennem den senere tid. Mange trænere er slået igennem med en, to eller tre godt gående heste, men Louise imponerer altså ved at alle staldens heste tilsyneladende løber, så de er svære at slå. Samtidigt præsterer Louise, at hendes heste kan vinde i Klampenborg flere gange i træk, hvilket ikke er vanligt for Aalborgs galoptænere på grund af den lange rejse.


Af Lone Kaalund Thiel

Louise Møller manifesterede igen sin trænertriumf tirsdag aften ved at sende Minnie til sejr i New Caladonia Handicap i Aalborg. Minnie blev redet af Marc Stott, der gav hoppen et perfekt rygløb bag førende Saint Pierre med Le Tølbøll i sadlen. På tredje pladsen fulgte altid stabile New Caladonia med Tinna Hovgaard Meier i sadlen.

Minnie har nu vundet hele fem sejre i sæson 2005, og det er spændende at se, om den lille hoppe kan blive ved med at stige i handicap? Om ikke andet, må det siges, at Minnie er en af de handicapheste, der har imponeret publikum mere end vanligt i år.


Dramatik i Limfjordshandicap….

Der var hele 80.000 kr i præmiesum i årtes udgave af Limfjordshandiap. Man kan måske godt undre sig over, at der ikke var mere end ni heste til start i et så veldoteret løb for de ældre heste?. På forhånd var Bent Olsen’s Apex Star og Birgitte Nielsens Posix favoritter, men løbet blev anderledes. Skimlede Womanizer lagde en fin pace i fronten, men da feltet nåede opløbet var baghestene klar. Mange heste angreb, og opløbet blev en drabelig duel imellem Keld Chr. Karlsens Angels Rushin og Lone Kaalund Thiel’s letvægtede Gold Winner. Gold Winner kunne vinde løbet med den korteste margin til Angels Rushin. Gold Winner blev redet til sejr af Kristina Kanstrup, der leverede et perfekt afventende løb.

Gold Winner har som 8-årig udviklet sig til at være en rigtig fin væddeløber, og sejren i aften var en stor glæde for skribenten af disse linier! Limfjordshandicap blev desværre skæmmet af hele to uheld, idet smukke Ram Singh trådte forkert i opløbssvinget og brækkede benet. Den dejlige væddeløber måtte sørgeligt aflives til stor sorg for hestens ejer Stella Rasmusen. Også Lea Olsen styrtede med Birgitte Nielsens Posix, men heldigvis uden skader.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top