fbpx

Lopez rider Chianti og Herewegodandy i Bahrain

Tirsdag morgen blev der starterklæret til de to første opgør i Bahrain International Turf Series, og det bliver med deltagelse af Niels Petersens duo Chianti og Herewegodandy. Carlos Lopez flyver til mellemøsten for at ride begge heste.


Chianti og Willa Schou under morgentræningen i Bahrain. Foto: Privat.

Danske Migahorses’ Chianti (Zarak) bliver den første hest i aktion på fredag kl. 12:20 dansk tid, hvor han med 58 kilo på ryggen møder 15 konkurrenter i Al Muharraq Cup over 2000 meter græs.

Opgøret er et handicap for heste med en OR på mellem 84 og 100, svarende til mellem 82 og 90 i skandinavisk form. Chianti har en OR på 94, svarende til 87 i Skandinavien.

I det efterfølgende opgør, Al Manama Cup over 1000 meter græs starter Geir Gulliksens Herewegodandy (Dandy Man) med 55 kilo.

Løbet har samme konditioner som Al Muharraq Cup, og der rides i begge løb om en samlet præmiesum på £60,000 med £36,000 til vinderen og præmier til de fem første.

Chianti og Herewegodandy skal tilbringe det meste af vinteren i Bahrain, og de er som inviterede internationale gæster sikre på at få plads i felterne under hele The Bahrain Turf Series, som afholdes på datoerne 9. og 30. december, 13. januar, samt 3. og 17. februar.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top