fbpx

Let spil for Novasky i Cinnamon Challenge

Tommy Gustafsson-trænede Novasky levede uden problemer op til sin rolle som gigantfavorit i torsdagens hovedopgør på Täby, Cinnamon Challenge over 1600 meter græs med 50.000 kroner i førstepræmie.


Diaghlyphard-datteren vandt sin karrieres syvende sejr med tre lette længder for Kim Andersen, mens Bent Olsen-trænede Abbielou/Dina Danekilde gik endnu et godt løb som anden foran Polliwilline/Manuel Santos og Casata/Per-Anders Gråberg.

Novasky er nu tæt ved at runde 1,8 millioner på præmiekontoen, hvilket er ret fantastisk med henblik på at hun på grund af en skade slet ikke blev bragt til start i 2006. Det var hoppens tredje start i år, og hun er fortsat ubesejret efter sit comeback.

Bent Olsen kunne rejse hjem med en enkelt sejr i bagagen fra Stockholm, idet 3-årige Rock Of Tara rundede løbsdagen af med at aflægge maidentitlen i hænderne på Jacob Johansen, der tidligere havde leveret lidt af overraskelse via sin sejr på ryggen af danskopdrættede Citizen Kane.

Også Kim Andersen var på tavlen to gange, idet han tog sig af Treårseliten over 2400 meter på ryggen af Novaskys staldkammerat Elleanthus.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top