fbpx

Let for Ilo i Norsk Rikstoto Oppdrettsløp

Lillebroderen til mægtige Icaros, Wido Neuroth-trænede Ilo, vandt torsdag aften Norsk Rikstoto Opddrettsløp over 1200 meter græs på Øvrevoll.


Lorofino-sønnen startede som klar favorit i totalisatoren, og efter en placering som femte fra start avancerede hingsten under Nicholas Cordrey let fremad rundt svinget og afgjorde sidenhen uden problemer til en to længders sejr med to længder foran Mizar/Pascolina Pinto og Zafirah/Benedichte Halvorsen, mens næstfavoritten Oblancs/Mark Larsen ikke rakte til mere end fjerdepladsen denne gang efter at have brudt kraftigt ud rundt svinget.

Det var Ilos anden karrierestart, og hesten er fortsat ubesejret. Ligesom Icaros er Ilo både ejet og opdrættet af StallEOS, og stortalentet går uden tvivl en stor fremtid i møde. Førstepræmien i Norsk Rikstoto Oppdrettsløp var 95.000 norske kroner.

Dagens anden hovedbegivenhed på Øvrevoll var NorskRikstoto Grand Prix ovar 1600 meter for de 3-årige heste. Her viste Richard Of York-sønnen Yorkshire Lad sig som den bedste for jockey Marie Fretheim, og hesten kunne med tre overbevisende længder henvise Goodrun/Zoltan Benedek og favoritten Lloret De Mar/Lennart Hammer til de næste pladser. Førstepræmien var 82.500 kroner værd for Yorkshire Lad, der ejes af Stall Patchwork og trænes af Jacob Fretheim.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top