fbpx

Let for Chianti i Breeders’ Trophy Mile

Samtlige søndagens sejre i Breeders’-sammenhæng tilfaldt de danske hesteejere. Én af disse er Michael Garbers’ Miga Horses, der hjemme fra Fyn kunne nyde Zarak-sønnen Chiantis triumf i Breeders’ Trophy Mile til en førstepræmie på 400.000 svenske kronor.Chianti var hurtig fra start under Sandro De Paiva, og lidt overraskende kunne den brune vallak følge med Titannia (Appel Au Maitre) i udgangstempoet.

Rundt sidste del af opløbssvinget var Chianti bedre gående end Titannia, og allerede hér lurede overraskelsen. Titannia gav sig aldrig helt, men endnu bedre gik det for Maria Sandh-trænede Mahalia (Barocci), som kom nærmere og nærmere op mod mål.

Chianti og Sandro De Paiva. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Sejren var dog aldrig i fare for Chianti, som vandt med halvanden længde foran Mahalia og yderligere en længde før Titannia, som holdt Hear The Drums (Appel Au Maitre) og Running Rolf (Appel Au Maitre) bag sig til de sidste præmiegivende pladser.

Chianti og Sandro de Paiva vinder Breeders’ Trophy Mile. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Chianti, der er staldkammerat til Slava Ukraini og sørgede for yderligere en stor præmiesum til Petersen-stalden på Øvrevoll, har nu rundet en million svenske kronor i 18 starter til sin danske ejer.

Chianti har udover sin træner det tilfælles med Slava Ukraini, at han blev handlet af Morten Buskop Bloodstock, og det var allerede som føl på Arqanas December Foal Sale i 2019. Siden blev han solgt videre til Miga Horses.

Niels Petersen og Sandro de Paiva med Chianti i baggrunden. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top