fbpx

Lars Kelp: Stor respekt for Highway på fredag

Alles øjne vil fredag aften hvile på 9-årige Binary File (Nureyev -Binary v. Rainbow Quest), når han starter for første gang siden hjemkomsten fra Dubai. Det sker på Jägersro i det 1600 meter lange Norra Skånska Regementets Minneslöpning om 80.000 kroner, hvor hingsten har trukket det yderste startspor blandt 10 startende heste.


Binary File vil også være manges favorit til sejren, men træner Lars Kelp lægger på forhånd en lille dæmper på optimismen.

“Alt er helt i orden med ham, og han har taget Dubai-rejsen perfekt, men han har ikke fået meget arbejde siden hjemkomsten og kan muligvis mangle lidt luft på fredag. Det er et løb med 40.000 kroner til vinderen, og om tre uger løber han om en million, så det er klart at der først bliver trykket på pedalen når det virkelig gælder. Hovedsageligt gælder det på fredag om at give ham et løb i kroppen, og han vil være meget bedre når Pramms-dagen kommer”, forklarer LarsKelp, der af konkurrenterne har stor respekt for Francisco Castro-trænede Highway.

“Highway slog flere ældre eliteheste sidste år, og hvis Castro traditionen tro har sin hest top tunet første gang ude, kan det blive svært at give ham to kilo”, slutter Lars Kelp, der har booket Manuel Santos til at ride Stald Milo og Light Valleys Studs danske stjerne på fredag.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top