fbpx

Lando-føl på Paganini Stud

Tirsdag morgen nedkom endnu en dansk moderlivsimport med et føl efter én af Tysklands succesrige avlshingste.


Det skete da den nyimporterede avlshoppe Dyonisienne (Groom Dancer – Direcvil v. Top Ville) folede et hingsteføl efter Lando på Paganini Stud i Jylland.

Dyonisienne blev købt på Deauville Sales i december for 11.000 euro, og hun var ifol ved den femdobbelte Gruppe-1-vinder Lando, som udover at vinde Deutsches Derby (Gr.1) også sejrede i Gran Premio di Milano (Gr.1), Grosser Preis von Baden (Gr.1) to gange, samt i Japan Cup (Gr.1).

På væddeløbsbanen opnåede Dyonisienne som bedst en andenplads som 3-årig på Chantilly, og dette er den nu 6-årige hoppes andet afkom, idet hun allerede er mor til en hoppeåring efter Elusive City.

Dyonisienne er desuden halvsøster til to vindere, og hendes mor Direcvil er ud af Listed-vinderen L’Irlandaise som udover Direcvil har produceret den dobbelte Gruppe-2-vinder Spring Star, den skandinaviske Listed-vinder Irish Flight og den franske Listed-vinder La Groupie. Sidstnævnte er i øvrigt mor til en anden dansk avlshoppe i form af Stutteri Minks nyimporterede Gogopogo.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top