fbpx

Klampenborg: Dynamit V4 og udbedret bet25.dk

Lørdag på Klampenborg Galopbane kan man hos Bet25 vinde 500.000 kroner i V4-spillet. Spilleselskabet har opdateret hjemmesiden siden problemerne på den velbesøgte åbningsdag.


Publikum på Klampenborgs premieredag den 15. april. Foto: Burt Seeger.

Jockey Club Cup-dagen starter kl. 12.45. Der indledes V4-spillet med en gevinstgaranti på 500.000 kroner. Den udløses, hvis kun en spiller finder de fire vindere, og spilet er sat hos Bet25.

Bet25 beklager over for de mange besøgende, at det i perioder var svært at spille på åbningsdagen i Klampenborg for to uger siden.

Arbejdet har siden været intenst for at udbedre betting-platformen.

“Vi har lavet nogle ændringer, så hjemmesiden kan holde til, at flere tusinde kunder bruger den på nøjagtig samme tidspunkt”, siger Henrik Friis, driftsdirektør for Bet25, og fortsætter:

“Vi skal tage højde for, at der samtidig med en fuld Klampenborg Galopbane også er travkunder, sports- og casinokunder, ligesom vi også har kunder, der bruger siden til at se trav- og galopløb på Bet25 Live”.

“Torsdag har vi gennemført nogle ændringer, og nu skulle vi gerne kunne håndtere et så stort øjeblikkeligt pres på systemet. Jeg håber, at de ændringer løser vores største problemer. Vi er ikke færdige med den samlede opdatering. Der kommer yderligere tiltag i de kommende uger. Det er en løbende proces”.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top