fbpx

Kim Andersen-double i Stockholm

Kim Andersen fik en flot begyndelse på sit 43. leveår, da han torsdag eftermiddag vandt halvdelen af Täbys fire “Lunch-løb” i Stockholm. Andersen, der fyldte år i tirsdags, lagde ud med at ride Bendik Bø-trænede Ringdove til en let to længders sejr før Mr Padilla/Manuel Santos i Handicap 72 over 1600 meter.


Ringdove er netop nu blevet overtaget af Bendik Bø fra Roy Arne Kvisla, der er klar til starte sin trænervirksomhed op i engelske Lambourn.

Den 4-årige amerikanskfødte Distant View-søn vandt karrierens tredje sejr i otte starter, og med fire anden- og en enkelt tredjeplads har hesten endnu aldrig været uden for trioen. Tredjepladsen i løbet gik til Eko Monopol/Jacob Johansen, mens Novadime/David Delgado og Cappuccino/Nicholas Cordrey fulgte efter med stor luft imellem sig.

Allerede i det efterfølgende løb var Kim Andersen på pletten igen, denne gang med Marie Twomey-trænede Thaqeef, der let med tre længder henviste Miss Kriss Kross/Per-Anders Gråberg til andenpladsen.

Nicholas Cordrey fulgte op med at vinde dagens tredje opgør, et maidenløb over 1600 meter på ryggen af Erna Van Doorn-trænede Eamon, og endelig sluttede den alt fremgangsrige lærling Malin Svanberg af med en overlegen otte længders sejr på ryggen af 4-årige Windjammer i Handikap 45.

Med Ringdoves favoritsejr i første afdeling af V4-spillet var der aldrig de store gevinster i sigte, og det endte med en uddeling på 727 kroner til 831 rigtige rækker.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top