fbpx

Kendwa overlegen i Fabellaløb

Hoppernes Oaks Trial i Klampenborg – Fabellaløb over 2200 meter – blev lørdag eftermiddag vundet af Caroline Strömberg-trænede Kendwa, der dog ikke er meldt i selve Capinordic Dansk Oaks den 7. september.


Danehill Dancer-datteren vandt på den regntunge bane en ganske besnærende sejr med halvanden længde foran Vanity Fair/Dina Danekilde, som yderligere havde halvanden længde til Clauses Cherie/Fernando Diaz på tredjepladsen. Derefter fulgte Anchors Away og næstfavoritten Irish Smile.

Der var 25.000 kroner i førstepræmie til Kendwa i Fabellaløb, og den irskopdrættede hoppe fortsætter med at levere imponerende indsatser for Chess Racing.


Overlegen 2-årssejr til Storm Swede

Hans-Inge Larsen-trænede Storm Swede levede godt op til sit navn i det hæslige væddeløbsvejr på Klampenborg, og under Kim Andersen kunne Van Nistelrooy-sønnen ganske loverlegent vinde Zwicky 2-års Maiden Serien med to længder før Flashline og Eko Mirabelle. Der var 25.000 kroner i førstepræmie til Storm Swede, der blev købt til Sverige for 15.000£ tidligere på året ved Goffs Breeze Sale på Kempton Park i England.

Maidensejr blev det også til 3-årige Amazing Award, der med Fernando Diaz i sadlen let med halvanden længde kunne henvise Shadows Fall til andenpladsen i Feuerbach Maidenløb over 2200 meter. Jacob Johansen og Bent Olsen tog deres anden sejr i træk med Henrik Villadsens Arabian Word, mens dagens øvrige vindere var Queen Anne/Anna Pilroth, Namking/Nathalie Andersson og Zuperzebranzozo/Annelie Hollstenius – samtlige trænet i Sverige.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top