fbpx

Kan Chadwick udfordre Liberation Bay?

Jessica Long har sine heste i fortræffelig forårsform, og på søndag er Fillies Mile-vinderen Liberation Bay ene om at forsvare staldens farver i Göteborg. Muhaarar-datteren starter i et 3-årsløb over 1600 meter, og det bliver hendes første start på græs i Skandinavien.


Liberation Bay og Jacob Johansen på vej mod en let sejr i Becky Moss Fillies Mile. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Liberation Bay, der vandt to af sine ni starter som 2-årig i England i fjor, debuterede i Sigrid Trygg Grettves farver i Becky Moss Fillies Mile på Jägersro, hvor hun overlegent med fire længder besejrede Lennart J:r Reuterskiölds Philosophic (Shalaa).

Netop Philosophic fulgte op med at vinde på græsset i Göteborg, så dén form fejler i hvert fald ikke noget. Ligesom senest rides Liberation Bay af Jacob Johansen.

Kun fire konkurrenter har sat favoritten stævne i 3-årsløbet, og én af disse er danskejede Chadwick (Expert Eye), som vandt sin sidste start som 2-årig i fjor og sæsondebuterede med en tredjeplads over 1600 meter dirt på afstand af Cathrine Erichsens Marcella Bloom (Pastorius).

Chadwick ved sin 2-årssejr på Øvrevolls sand i fjor. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com.

Chadwick kommer nu tilbage på græs, hvor han leverede flere gode præstationer i fjor – blandt anden som fjerde i Norsk Kriterium bag Ami De Vega (Lope De Vega) og Stripesof Stars (U S Navy Flag), og femte i Vinterfavoriternas Pris bag Got A Lot (Camelot) og Cotton Eye Joe (Appel Au Maitre).

De tre øvrige konkurrenter til Liberation Bay er Åsa Edvardssons Hazelnut Ant (Hallucinate) og Knut O Arnesens duo Brazuca (Kessaar) og Approach Glory (Cotai Glory).


Se programmet til søndag 28. maj i Göteborg hér.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top