fbpx

Jolly Boy let vinder af Cup Trial på Täby

Den tidligere danske Derby-2’er, Lisa Gautier-trænede Jolly Boy, var helt på toppen da han torsdag eftermiddag blev en overlegen vinder af Cup Trial over 2400 meter på Täby.


Jolly Boy/Manuel Santos var med blandt de forreste hele vejen, og i opløbet trak Cajun Cadet-sønnen hurtigt fra med to længder til Final Appearance-sønnen Brown Tea, og denne stilling holdt hele vejen hjem.Det var årets første sejr til Jolly Boy, der blev belønnet med 50.000 svenske kroner. Både Jolly Boy og Brown Tea er opdrættet iDanmark hos henholdsvis Stutteri Bøgely og Stutteri Hjortebo.


Play Truant foran Szuma

BreedersTrophy Trial B over 1950 meter blev vundet af Jan Malmborg-trænede Play Truant og Ivan Lopez, der i sikker stil sejrede med en længde foran formforstærkede Szuma/SaraSlot og forhåndsfavorittenYouko/Per-AndersenGråberg. Diaghlyphard-sønnen Play Truant kom med en 5½ længders sejr, og han formåede altså at følge op på denne form. Szuma havde ikke startet siden tredjepladsen i Jyllandsløbs Consolation bag The Pirate og Smart Guy, og med dette løb i kroppen samt staldens klare formfremgang skal Jolly Boys staldkammerat helt sikkert respekteres i de kommende starter.


Årets første til Kaiser Suzek

Det blev en fin dag for de danskopdrættede heste på Täby – i Stratos-Handicap over 1600 meter græs var Ole Larsen-trænede Kaiser Suzek for første gang i år først over stregen, da han under Dina Danekilde besejrede Tromb/Nicholas Cordrey med en sikker længde. Kaiser Suzek (Final Appearance) kom med flere uheldige løbsepisoder i bagagen, men denne gang gik det upåklageligt og dette er nok ikke det sidste vi ser til hesten i denne sæson.


Stjerne for fremtiden

Jockey Manuel Santos fik to sejre med hjem fra Stockholm – foruden sejren med Jolly Boy havde Santos let spil på ryggen af den 2-årige debutant Ellicat, der virkelig leverede en karrierestart med mersmag. Funambule-datteren forsvandt i ensom majestæt fra konkurrenterne i opløbet og sejrede overlegent med 15 længder i hænderne. Distancen var 1150 meter, og publikum skal nok allerede nu huske navnet Ellicat, for dette ser ud til at blive en af årgangens kommende stjerner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top