fbpx

Johansson alligevel til Grækenland

Skandinaviens største jockeynavn gennem tiderne, svenske Fredrik Johansson, red med stor succes i Grækenland sidste vinter og havde også set frem til at genoptage kontrakten med sine forbindelser i år, men i første omgang kostede en storstrejke inden for den græske galopsport ham en plads blandt de licenserede jockeys.


Nu har Fredrik alligevel fået muligheden for at komme syd på, og han har med det samme accepteret aftalen som betyder at han allerede i morgen har sit første ridt i Athen.

“Det er gået ret hurtigt, men jeg har fået en måneds kontrakt hos en stor ejer med ca. 100 heste i træning og rejser allerede fredag morgen derned. Efter kontraktens udløb den 27. februar tager jeg to ugers ferie, men alt afhængig af hvordan mine resultater bliver i første omgang er der også en mulighed for at jeg kan ride en måned mere i Athen fra midten af marts til midten af april”, fortæller Fredrik Johansson, der i så fald vil misse de første løbsdage af den skandinaviske forårssæson, men til gengæld er tilbage når årets første Listed-opgør Dansk Jockey Club Cup (L) rides på Klampenborg i slutningen af april. Johansson vandt netop dette opgør i fjor med Lennart Reuterskiöld Jr-trænede Calistoga.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top