fbpx

Jessica Long: “Ayani starter i Milano på søndag”

Ved onsdagens løb på Jägersro kunne Jessica Long overfor Fredrik Johansson afsløre, at 4-årige Ayani på søndag bringes til start i Gran Premio di Milano (Gr.3) over 2000 meter. Kevin Stott er booket til at ride sidste års svenske Derbyvinder.


Jessica Long med sin svenske Derbyvinder Ayani. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Ayani (Starspangledbanner) er blandt 15 tilbagestående navne før fredagens starterklæring, og han er samtidig taget ud af det andet løb på kontinentet, som han var tilmeldt i weekenden, Grosser Preis der Wirtschaft (Gr.3) i Dortmund.

“Dortmund var også inde i billedet, men der er også stor forskel på præmiesummerne i Tyskland og Italien, og da sidste års tyske Derbyvinder Fantastic Moon (Sea The Moon, red.) kom til start i søndags, så Gran Premio di Milano pludselig klart mere spiseligt ud”, berettede Jessica for Fredrik.

Der rides om en samlet præmiesum på 132,000 euro i Milano, hvorimod den samlede præmiesum i Dortmund ‘blot’ er 55,000 euro.

“Det kom også til at passe med, at Kevin Stott i forvejen var booket til at ride en 2-årig dernede på søndag, så det var helt naturligt, at valget faldt på ham”, lød det fra Jägersro-træneren, som lige nu afventer, at det sidste papirarbejde falder på plads, og så starterklæres der altså fredag morgen.

Kevin Stott har tidligere vundet for Jessica Long og Mondschein-familien i Chess Racings farver. Herover ses han efter Rays triumf i Bloomers’ Vase (L) på Bro Park. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top