fbpx

Jensen: “Vi har sat ring om næste opgave”

Efter en veloverstået debut på Meydan den 12. januar, stortrives Havemanns og Stald Shakers 6-årige Good Fortune under solen i Dubai. “Alt går som det skal, jeg får træningsrapporter hver eneste dag og vi har sat ring om næste opgave”, fortæller Søren Jensen til GalopSport mandag morgen.


Good Fortune med sin oppasser Rebecca Gray og jockey Ben Coen på vej til start i Lord North Handicap den 12. januar. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

Good Fortune blev sænket tre pund efter sæsondebuten, så han kommer lidt bedre ind i handicapsammenhæng næste gang, og det bliver i Lord Glitters Handicap den 16. februar”.

Lord Glitters Handicap er udskrevet på nogenlunde samme konditioner som Good Fortune startede under senest. Løbet rides også 1800 meter græs, men for heste med en OR mellem 80 og 105 og med 210,000 AED i samlet præmiesum.

I Lord North Handicap var der 300,000 AED i præmiesum og løbet var åbent for heste med en OR på 90 og derover.

Opløbet i Lord North Handicap. Good Fortune afsluttede yderst til venstre, mens vindende Ouzo skød frem som nummer to fra højre. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

Stutteri Outback-opdrættede Good Fortune (Appel Au Maitre) var senest slået med lidt mere end otte længder af vindende Ouzo (Charm Spirit), som ikke har startet igen siden, men det er interessant at følge formen på et par af de øvrige, som efterfølgende har været i aktion på Meydan.

Det gælder nemlig kun to heste, og de endte begge bagved Good Fortune den 12. januar, men leverede til gengæld strålende bedrifter i fredags.

Godolphins Majestic Pride (Shamardal), der sluttede som 10. i Lord North Handicap, otte længder bagved Good Fortune, var for tre dage siden fjerde i Gruppe-2-opgøret Al Fahidi Fort, slået med halvanden længde af staldkammeraten Mysterious Night (Dark Angel).

Og Salah bin Ghadayer-trænede Hypothetical (Lope De Vega), som sluttede på sidstepladsen i Lord North Handicap, tog revanche i fredagens Gruppe-3-opgør Firebreak Stakes, som han vandt med en lille længde. Hér skal det dog med, at Firebreak Stakes blev redet på dirt, og at Hypotethical heller ikke tidligere har leveret med græs under hovene.

Men alligevel. Indtil videre kan der ikke sættes en finger på Good Fortunes sæsondebut, og vi kan med rette se frem imod 16. februar med en vis spænding.

Jane og Søren Jensen sammen med irske Ben Coen inden starten i Lord North Handicap. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top