fbpx

Jens W. Trock er død

Det er med stor sorg at vi har modtaget meddelelsen om Jens Trocks død i en alder af 77 år.


Han var et usædvanligt fint og retlinet menneske, som udover en flot erhvervskarriere i det store selskab Grønbech og Sønner, gjorde en uvurderlig indsats for dansk galopsport.

For ca. 35 år siden indtrådte han i Klampenborg Galopselskabs bestyrelse og med Jan Jørgensen som sin højre hånd i den daglige drift af Galopbanen fik han skik på økonomien og indførte budgetter og kontrolsystemer.

Han var heller ikke bleg for at holde en hjælpende hånd under den stramme økonomi i selskabet. Jeg havde glæden af at samarbejde med ham i en årrække i bestyrelsen og lærte af ham og respekterede hans indsats under de mange år. Da han forlod KG’s bestyrelse overtog han formandsposten i Dansk Galop (Ædle Hesteavl), hvilket hverv han udførte lige så upåklageligt.

Jens Trock kom af en gammel væddeløbsfamilie, idet hans tante frk. Margrethe Trock og hendes forældre var hesteejere siden banens start i 1910. Jens Trock videreførte de gamle væddeløbsfarver orange bluse og hvid hue. Som hesteejer havde han især stor glæde af sprinteren Prime Match, som vandt mange storløb i Skandinavien og i Tyskland.

Vor medfølelse retter vi til fru Marianne samt børn og børnebørn.

Hans Erik Westerberg

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top