fbpx

“Jeg skal skære endnu længere ned”

Veteranen John Nielsen bidrager i dén grad til årets første hele galopdag i Aalborg på onsdag. ”Ja, jeg har seks af mine syv heste til start”, indleder han.


John Nielsen med Amelia Jay og Lisa Lindbjerg. Foto: Ole Hindby.
John Nielsen med Amelia Jay, som er blandt trænerens seks startheste på onsdag. Foto: Ole Hindby.

“Jeg har reduceret mit hestehold under vinteren, og jeg skal skære endnu længere ned og kun have få heste tilbage”.

”Jeg er blevet ældre, og på onsdag skal jeg have fat i flere trækkere for at få det hele til at passe, og det koster også, for de skal hver især have en skilling for at hjælpe”.

”Netop fordi det er blevet meget sværere at få folk til at hjælpe på løbsdagene, skal jeg af med nogle af de heste, som jeg har i stalden. Også fordi jeg tillige har et par travheste herhjemme – den ene, Spicy Shot, skal starte heroppe i dag”, siger John Nielsen og fortsætter:

”Jeg har hidtil kun startet mine galopheste i Aalborg og Aarhus i år. Der er plads til fire heste i min transport, og der er løb til dem næste gang i Odense, men igen, så skal jeg have hjælp til at komme derned og starte”.

”Mine heste er godt gående og jeg håber at få gode præmier hjem på onsdag. Felterne er jo ikke så store og Marc Stott kommer ikke herop, fordi han næsten ikke har nogen ældre heste tilbage. Det er både godt og skidt for os. Godt forbi konkurrencen om præmierne bliver mindre, men skidt fordi vi har brug for al den reklame vi kan få, og Marc er jo et stort navn”.

Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen