fbpx

Jagodin knuste Peruginos Flyer på Jägersro

Søndagens sportslige perle på Jägersro var utvivlsomt Kvarnbylöpning over 2200 meter, hvor Lennart Reuterskiöld Jr. gav sæsondebut til den 6-årige Be My Guest-søn Jagodin, der måtte give fire kilo til Peruginos Flyer.


Dette viste sig dog ikke at give de mindste problemer for Jagodin, der tog føringen fra start og siden bare øgede sin føring. Per-Anders Gråberg havde styr på begivenhederne hele vejen, og Jagodin kunne med største lethed vinde opgøret med seks længder foran Peruginos Flyer, der igen havde en halv længde til Allsocksfoursocks, mens Peruginos Flyers staldkammerat Day Tripper blev fjerde.

Jagodin kan meget vel være blevet endnu bedre i år, og efter dagens storartede præstation vil det være en overraskelse hvis ikke vi får ham at se i flere af de største skandinaviske stayerløb, heriblandt Scandinavian Open Championship(Gr.3) som han blev femte i sidste år. En anden interessant opgave for Jagodin kan desuden blive det 3200 meter lange listed-opgør Langen Hamburger på den tyske Derby-dag den 23. juli – et løb som Peruginos Flyer i øvrigt var tredje i tilbage i 2004.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top