fbpx

Jägersro onsdag: Debut til Voter-vinders helsøster

Onsdagens 3-årsmaidenløb over 1200 meter ved Jägersros sæsonpremiere byder på fire debutanter og et ganske interessant nyt bekendtskab i Mac Racing y Amigos’s engelskopdrættede hoppe Breakfast In Bed. Hun er nemlig helsøster til Stricker og halvsøster til Couples.


Breakfast In Bed (Poet’s Voice) som åring på Tattersalls October Yearling Sale i Newmarket. Foto: stallcastro.com.

Breakfast In Bed blev handlet for 10,000 guineas af træner Francisco Castro på Tattersalls October Yearling Sale Book 4 i 2020, og allerede inden afrejsen var målet definitivt sat efter at få hammerslaget på lillesøsteren til samme forbindelsers Voter-vinder og Derby-2’er Stricker.

Både Breakfast In Bed og Stricker er efter Poet’s Voice (Dubawi) og ud af Almutawakel-datteren Sensible, som desuden har produceret en anden af Mac-teamet og Castros årgangsstjerner i form af Couples (Helmet), der var anden bag sin staldkammerat Shake The Disease (Power) i 2018-udgaven af Voterlöpning og sidenhen tredje i Svenskt Derby bag Nordic Defense (Makfi) og Barade (Havana Gold).


Stricker/Alexandre Dos Santos slår Plata O Plomo/Elione Chaves og The Kid/Fausto Henrique i Voterlöpning. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Stricker slår Plata O Plomo og The Kid i Voterlöpning. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Stricker vandt Voterlöpning foran den senere Pramms-triumfator Plata O Plomo (Paddy O’Prado) og var derefter anden i Derbyet bag den efterfølgende Oaks- og Stockholm Cup (Gr.3)-vinder Dorcia (Henrythenavigator).

Det er derfor en længe imødeset debut for Breakfast In Bed i onsdagens sjette løb på Jägersro. Staldkammeraten Noble Dance (Noble Mission) er udgået, Castros landsmand Carlos Lopez er hentet til Jägersro for at ride, og der er nu kun fire konkurrenter tilbage i opgøret, der ligger som tredje afdeling af banens V5-spil.

Den eneste af de øvrige der har prøvet jobbet før er Jessica Long-trænede Tussilago Farfara (Equiano), der startede fire gange i fjor med en andenplads som bedste resultat.


Program: Jägersro, onsdag 13. april – første start kl. 12:20

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen