fbpx

Irish Corner slog til da Halfsong skuffede

Bent Olsen, der er kommet rigtig flot fra start på sin hjemmebane i Klampenborg, kunne også rejse hjem fra Jägersro med en god sejr i bagagen søndag eftermiddag, efter at den 4-årige Stall Lambada-hoppe Irish Corner havde leveret dagens eneste overraskelse inden for V5-spillet og besejret både Halabaloo/Manuel Santos og Halfsong/Sara Slot i Norra Skånska Regementets Minneslöpning over 1600 meter.


Irish Corner startede med 50 kilo på ryggen – to kilos overvægt – og blev smart sendt direkte til føring af Anette Jarven, mens Sara Slot valgte at gå op udvendigt på den førende med Halfsong. Der var 12 kilos forskel på de to deltagere, og det kunne mærkes da de ramte opløbet, for allerede her syntes Halfsongs rolle udspillet og i stedet skød Halabaloo/Manuel Santos frem udvendigt og så en overgang ud til at kunne koble grebet.

Men Irish Corner kæmpede bravt og holdt sig foran i sikker afstand hele vejen til målstregen og sejrede til slut med halvanden længde før Halabaloo, der igen havde fire længder til Halfsong på tredjepladsen. Det var Irish Corners blot anden sejr i 16 starter, men hoppen har tidligere vist sin klasse – blandt andet med det knebne nederlag til Xstase i Mowerinaløb i fjor.

“Jeg havde fået at vide at hun ikke kunne lide dirt track, men vi forsøgte alligevel og det endte jo godt. Et flot ridt af Anette Jarven, der virkelig forstod at udnytte den lave vægt”, sagde Bent Olsen, der overtog Irish Corner fra Fredrik Reuterskiöld i vinterpausen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top