fbpx

Interview med Rafael Schistl i Paulick Report

32-årige Rafael Schistl, der i løbet af sin jockeykarriere i Skandinavien vandt tæt på alle tænkelige opgør i storløbskalenderen, er i dag ved at slå igennem som professionel træner i USA. Med 30 heste i træning og sommerbase på Monmouth Park i New Jersey.I et stort interview publiceret 2. pinsedag på den førende amerikanske væddeløbsside Paulick Report, fortæller Schistl om vejen til det nye kapitel i en ombrust karriere.

I korte træk omhandler historien, at brasilianeren rejste direkte fra Norge til Florida, hvor han til at starte med arbejdede forskellige steder i Ocala, inden hans talent blev opdaget af Bob og Jill Jones, som overlod ham ansvaret for deres 30 væddeløbsheste med base i Tampa.

Henover vinteren og foråret havde Schistl 50 starter i sit eget navn – og det blev til 10 sejre, fem andenpladser og 10 tredjepladser.

Og dermed indløste han også billetten til de næste fire måneder på Monmouth Park, hvor han nu træner side om side med nogle af sportens største navne såsom Todd Pletcher og Steve Asmussen.

Schistl fortæller endvidere i interviewet, at han har købt en ni meter lang båd, som han skal bo i henover sommeren.


Læs hele historien i Paulick Report hér.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen