fbpx

Ingen problemer for Maurice i Champions Mile

Årets Hest i Japan, Maurice (Screen Hero), har nu sejret ni gange i sit livs 14 starter og de sidste syv sejre er taget på stribe.


Søndag gjaldt det hans andet besøg i Hong Kong efter sejren i Longines Champion Mile i  december sidste år. Sejren blev lige så overbevisende som sidst.

Efter et veldisponeret ridt af Hong Kongs championjockey Joao Moreira trak han let fra i opløbet og vandt foran tre lokalttrænede og den eneste europæisktrænede, Godolphins Safety Check på en fjern femteplads.

Se løbet herunder:

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top