fbpx

Imponerende staldform hos Schistl i Pennsylvania

Den tidligere skandinaviske topjockey Rafael Schistl har fået en opsigtsvækkende start på 2023, hvor han på Parx Racing i Pennsylvania har opnået to vindere og tre andenpladser i fem starter.


Rafael Schistl i snak med landsmanden Elione Chaves under deres midlertidige makkerskab i 2022. Foto: Privat.

Sejrene er taget i maidenopgør med 3-årige No Confession (Into Mischief) og 4-årige Exclusive Order (Union Rags), mens det to gange er blevet til andenpladser med 4-årige Almond Cider (Shackleford) og senest i forgårs en andenplads i et Allowance med 4-årige Kingdom Queen (Exaggerator).

Rafael Schistl havde endnu en fremgangsrig sæson som træner i 2022, hvor han sadlede 27 vindere i 175 forsøg og rundede mere end halv million dollars i indtjening. Til sammenligning havde han 19 vindere i 161 starter i 2021.

Schistl har endnu sin første Stakes-sejr tilgode som træner, men han har været tæt på i flere omgange med hoppen No Mercy Percy (Put It Back).

Næste planlagte start for brasilianeren er på mandag, hvor No Confession skal følge op på sin seneste maidensejr i et Allowance på Parx, som ligger i Buck County nordøst for Philadelphia.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top