fbpx

Hovman og Mark Larsen i skøn genforening

Den 7-årige danskfødte vallak Hovman har som altid været længe om at komme helt op i omdrejninger, men her ud på sommeren er han atter vågnet op til dåd, og torsdag aften kom så årets første sejr hjemme på Øvrevoll, da han med en halv længde besejrede RuneHaugen-trænede Soudelor/Carlos Lopez i et Eliteløp over 1350 meter græs.


Kateb-sønnen bar topvægt, men det var ikke noget der generede ham og det var samtidig første gang i år at hans tidligere faste makker Mark Larsen var tilbage i bøjlerne. Hovman, der sidst han havde Larsen i bøjlerne vandt Songline Classic (L), skal i sin næste start forsøge at genvinde Swedish Open Mile (L) på Täby, inden det gælder Marit Sveaas Minneløp (Gr.3) på den norske Derbydag den 27. august.

Samme aften vandt Hovmans helbror Lights Out i øvrigt sit livs første forhindringsløb, da han overlegent med 10 længder besejrede Streckers Hot Shot. Lights Out trænes i år af Rune Haugen.

Jockey Lennart Hammer havde ligesom sin bedste ven Mark Larsen også en flot aften i det norske med to sejre – begge for sin kontrakt-hesteejer Nils-Petter Gill i StallBonne Nuit. Først vandt Hammer for anden gang i lige så mange starter på ryggen af den 2-årige hoppe Escarpada, der overlegent besejrede Lam Of Mull/Fernando Diaz og Zimon/Mark Larsen i et 2-årsløb over 1200 meter. Allerede i det efterfølgende løb var Hammer igen på pletten, denne gang med 3-årige Lloret De Mar, der vandt et maidenløb over 2000 meter græs foran Red Tsunami/Jacob Johansen og Bedroom Eyes/Carlos Lopez.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top