fbpx

Here She Comes slutter karrieren

Jan Olsens tophoppe Here She Comes, der i fjor var vinder og placeret i store hoppeløp over hele Skandinavien, har efter blot en enkelt start i år indstillet løbskarrieren.


“Vi har valgt at stoppe hendes karriere, idet hun har et problem i hoften der desværre er begyndt at vise sig oftere og oftere. Hun var allerede slidt da vi købte hende, så vi kan kun være taknemlige for at hun alligevel leverede en pragtsæson som i fjor”, siger træner Jan Olsen om Here She Comes.

Take Risks-datteren, hvis moster Belle Allure blev Gruppe-3-vinder for tre uger siden og nu er blandt favoritterne til Prix de Diane (Gr.1), skal fremover fungere i den danske avl, og Jan Olsen kan nu gå og bruge tiden frem til næste forår på at fundere over hvilken hingst hans stjernehoppe skal bedækkes ved.

“Et godt bud kan jo være Numerous, der er far til Belle Allure, eller måske den franske Derbyvinder Anabaa Blue. Men vi har jo god tid til at bestemme os i”, slutter Jan Olsen. Here She Comes leverede sin første og eneste start i 2008 i Stutteri Hjortebos Hoppeløb på Klampenborg, hvor hun blev slået med det mindst mulige til andenpladsen af 3-årige Kendwa.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top