fbpx

Here She Comes – Jan Olsen importerer højt handicappet hoppe

Den danske opdrætter og amatørtræner Jan Olsen har importeret en rigtig interessant hoppe fra Frankrig i form af 5-årige Here She Comes (Take Risks – Seule A Paris v. Pistolet Bleu).


Here She Comes’ franske handicap svarer til 88 i Skandinavien, hvilket gør hende til den næsthøjest ratede hoppe i skandinavisk træning, kun overgået af Funny Legend (91), men højere end Scandinavian Open-vinderen Halfsong (87).

“Jeg har igennem de senere år haft en række hopper til bedækning i Frankrig, og jeg har i det et føl efter Take Risks – en avlshingst som jeg er meget glad for. På Deauville-salget i december så jeg denne her Take Risks-datter som jeg blev meget interesseret i, og jeg bød hende op i 40.000 euro. Hun gik dog tilbage for 45.000, og jeg tog tomhændet hjem. Efter en måneds betænkningstid tog jeg dog kontakt til den franske agent igen, og det endte med at jeg købte hende”, fortæller Jan Olsen om Here She Comes, der efter planen skal fungere som løbshest i to sæsoner endnu, inden hun sendes i avlen.

“Jeg har primært købt hende for at få en god hoppe til de skandinaviske storløb, og lever hun op til sit handicap bør hun jo nå rigtig langt. I Danmark er York Stutteris Hoppeløb og Stutteri Hjortebos Ærespræmie et par gode opgaver, og derudover matches hun imod Bloomers’ Vase (L), Coolmore Matchmaker Stakes (L) og Lanwades Stud Stakes (L) på Täby, samt Klaveness Minneløp (L) og eventuelt ErikO Steens Memorial (L) på Øvrevoll”, fortsætter Jan Olsen.

Here She Comes har vundet to løb i sin karriere, og derudover er det blevet til to andenpladser i Listed Races over henholdsvis 1400 og 1600 meter i Chantilly og Deauville. Hun vandt sin næstsidste start på Maisons-Laffitte sidste år, hvorefter hun var uplaceret i Prix Perth (Gr.3) påSaint-Cloud. Det er hidtil blevet til 90.000 euro på præmiekontoen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top