fbpx

Hector og Hammer vandt Fyensløbet

Det blev norske Nils-Petter Bogen der lørdag eftermiddag kunne trække sig sejrrigt ud af provinsens største opgør for de ældre heste, Fyensløbet i Odense.


Jockey Lennart Hammer fik dog lov til at arbejde for sagen på ryggen af den 9-årige polskfødte vallak, der måtte i tredje sport rundt opløbssvinget for at kunne runde køen af heste der stod af ovenpå det hårde udgangstempo sat af Kaiser Suzek og The Barnsley Chop. Hector drog dog klar fordel af det høje tempo, og godt 100 meter fra mål lå det helt fast at den norske gæst skulle løbe af med sejren.

Jacob Johansen gav Old Man River en helt perfekt indvendig rejse bag Kaiser Suzek hele vejen, og da han trak sin hest ud til angreb i begyndelsen af opløbet lignede han en kort overgang en vinder. Old Man River holdt også fint hjem til andenpladsen foran den stærkt afsluttende Peer-To-Peer/Teres Linden.

Det var Hectors 15. karrieresejr i 69 starter, og han rundede samtidig trekvart million kroner på præmiekontoen.Hector havde inden sejren Fyensløbet været en kort slået nummer to bag Ario i Göteborgs Stora Pris, så det blev en fin revanche på Fyens Væddeløbsbane. Det var i øvrigt træner Nils-Petter Bogens første besøg nogensinde på en dansk væddeløbsbane, og mon ikke den norske træner snart lægger vejen forbi igen?

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top