fbpx

Hear The Drums sejrede let i sæsondebuten

Stall Trick Or Treats danskopdrættede Hear The Drums kunne ikke have fået en bedre optakt til Dansk Breeders’ Cup, da han torsdag aften sæsondebuterede med en let sejr over 1600 meter på Øvrevolls sandbane.Per-Anders Gråberg var tilbage i væddeløbsfarverne, som han igennem en årrække fejrede så mange triumfer i med Bank Of Burden, og efter at have skygget Carlos Lopez på staldkammeraten Bullof Wall Street (Tapizar) til ind på opløbet, trak Hear The Drums (Appel Au Maitre) legende let fra til en små tre længders sejr.

På andenpladsen afsluttede Annike Bye Hansens I Rest My Case (Deceptor) glimrende og var yderligere to og en halv længde foran Bullof Wall Street, der i sin første start siden sejren i Svenskt Derby for snart tre år siden bed godt fra sig indtil kræfterne slap op 200 meter fra målstregen. Og det var vel at mærke med otte kilo mere på ryggen end Hear The Drums.

Feltet blev afsluttet af Cathrine Erichsens duo Buckyboy (Helskini) og Global Gathering (Bated Breath).

Hear The Drums vinder foran I Rest My Case og Bullof Wall Street. Foto: Morten Skifjeld / Hesteguiden.com

Hear The Drums er efter en veloverstået sæsondebut nu klar til Dansk Breeders’ Cup fredag den 9. juni på Klampenborg.

”Der blev ikke mulighed for at starte ham på græs inden, men han fungerer godt på sandet og det her var en god besked forud for turen til Klampenborg”, sagde Niels Petersen efter løbet og tillagde:

”Vi sender også Chianti ud i Breeders’ Cup og vi står med et par gode kort, men løbet ser virkelig stærkt ud i år med blandt andre Titannia og Sir Camelot i feltet”.

Dertil kan naturligvis nævnes de klassiske vindere Amanda (Appel Au Maitre) og New York Strip (Appel Au Maitre), samt et par rigtige jokere i Running Rolf (Appel Au Maitre) og Tin Win (Appel Au Maitre).

Sidstnævnte er på nuværende tidspunkt det højest handicappede navn på listen, idet han efter sin sejr på Jägersro i søndags nu er oppe i et handicap på 90.

Han har aldrig tidligere startet på Klampenborg, men har heller aldrig haft en bedre grund end nu.


Torsdagens bedst betalte opgør på Øvrevoll, Forsommerløp for 3-åringer, blev en ny triumf for Silja Støren-trænede Sid Game (Moohaajim), der i hænderne på Manuel Martinez vandt med en halv længde foran Lady Fabiola (Deceptor) til en førstepræmie på 68.250 norske kroner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top