fbpx

Hattrick til Philip Windswept

Først en flot sejr i Klampenborg, så en i Odense og i aftes blev det så til et meget flot hattrick i Aalborg for Johnny Reimer-trænede Philip Windswept.


– Af Lone Kaalund-Thiel

 Den femårige Final Appearance-søn viste igen, at han er i en rivende udvikling, der ikke ser ud til at stoppe med sejren i Samarbejdspartnernes Ærespræmieløb om gode 32.000 kr. Marc Stot var, som ved sejren i Aarhus, igen i sadlen på Philip Windswept, og Marc kunne dermed fortsætte sin egen flotte sejrsmarch som rytter.

Næste start for Philip Windswept bliver i Fynsløbet om små tre uger. Det kan være vanskeligt at se, hvem der skal kunne true den dejlige galoppør, der både er opdrættet og ejet af Jørgen Søndergaard Larsen. 2. og 3. pladsen i Samarbejdspartnernes Ærespræmieløb gik til en positiv Royal Engagement og Le Tølbøll og Little Big One med Nanna Skovsgaard i sadlen.

Løbsdagen bød på hele to velbetalte løb for klasse 3 hestene. Dagens andet løb gik over distancen 1500 meter om Justthetwoofus Sommersprint.. På forhånd var formhesten Poker desværre slettet, men det udnyttede Turbo Man med unge Nicolaj Stott til fulde. Efter føring fra start til slut kunne Nicolaj nemt vise publikum, at også han mestrer jockeyfaget til fulde. På andenpladsen fulgte en fint afsluttende Naseem Reef med Le Tølbøll i sadlen og LB Seawing leverede en god indsats på tredjepladsen.

Turbo Man ejes af stutteri Poulsensminde, og mon ikke Turbo Man gjorde en ekstra indsats for at råde bod på det spark, han gav sin træner Tina Mortensen i går under den daglige træning? Sparket var ulykkeligvis så alvorligt, at Tina brækkede sit skinneben midt over. En skade, der nærmest er katastrofal for unge Tina Mortensen, der netop nu har fået rigtigt flot gang i sin nye trænerstald. Herfra skal der lyde rigtig god bedring.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top