fbpx

Hard One To Please tilbage på toppen i Marit Sveaas

I fjor vandt han både Svenskt Derby, Norsk Derby og Stockholm Cup International (Gr.3). I denne sæson var det hidtil blot blevet til to starter uden succes for Annike Bye Hansens Hard One To Please, men i Marit Sveaas Minneløp (Gr.3) var han tilbage til sit bedste og vandt opgøret med tre længder foran Good Fortune.“1800 meter er for kort for ham, men han vandt løbet på grund af den bløde bane”, sagde en lykkelig Annike efter Gruppe-3-triumfen, der samtidig var trænerens første i dette traditionsbundne opgør på den norske Derbydag.

Hard One To Please og Sandro de Paiva trak fra hele vejen til stregen og vandt med tre længders afstand til Good Fortune (Appel Au Maitre), som Oliver Wilson fik presset en halv længde foran Like A King (Kingman), hvorefter de to sidste præmier tilfaldt Captain Chorus (Paco Boy) og Kick On (Charm Spirit).

Annike Bye Hansen fik dermed stoppet Niels Petersens seks år lange sejrsrække i Marit Sveaas Minneløp (Gr.3).

Førstepræmien var 650.000 norske kroner værd for Väsby Häst, som næste gang kan se frem til at se deres stjerne forsvare sidste års triumf i Stockholm Cup International (Gr.3) den 17. september på Bro Park.

Hard One To Please og Sandro De Paiva vinder Marit Sveaas Minneløp (Gr.3). Foto: Hesteguiden.com.
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top