fbpx

Hammer-double på Øvrevoll

Lennart Hammer gjorde torsdag aften comeback på Øvrevoll, og danskeren havde ikke gjort turen fra Tyskland til Norge forgæves, idet han red to vindere for henholdsvis Arnfinn Lund og Pål Jørgen Nordbye.


I Mick’s Love Løp over 2000 meter græs var Hammer tilbage i sadlen på den nu 5-årige hoppe Negra Del Oro, med hvem han vandt Norsk Derby i 2006. Danehill Dancer-datteren var godt tilfreds med at have sin gamle makker på ryggen, og parret vandt ganske let med to længder foran staldkammeraten Omoto Sando/Tina Smith, der ligesom vinderen ejes af Nils Petter Gills Stall Bonne Nuit og trænes af Arnfinn Lund.

“Det er godt at se at hestene er i orden, og det er godt at have Lennart tilbage”, udtalte Nils Petter Gill efter sin dobbeltsejr. Lennart Hammer red på kontrakt for netop Nils Petter Gill indtil jockeyen sidestillede karrieren og i stedet blev buschauffør i Helsinge.

Nu hvor Hammer er tilbage som fuldtidsprofessionel i Tyskland kommer han uden tvivl til at besøge de skandinaviske baner med stor hyppighed, og dette er nok heller ikke det sidste vi har hørt til samarbejdet mellem den norske storhesteejer og den danske topjockey.

I Muhab Løp over 1750 meter dirt track var Hammer på pletten igen, denne gang med Pål Jørgen Nordbye-trænede Fair Flair, der tog sæsonens tredje sejr i sikker stil, 2½ længder foran Soft Pearl/Mette Hanssen og Act Two/Luis Santos.

Aftenens bedst betalte opgør på Øvrevoll, Norsk Rikstoto Cup-Stayer Grunndivisjon over 2400 meter græs med 105.000 kroner i samlet præmiesum, blev vundet af Hallvard Soma-trænede Milliondollarbaby og Tina Smith, der med 2½ længde kunne henvise Lone Bager-trænede Tanzania/Dina Danekilde til andenpladsen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top