fbpx

Halfsong sikker vinder af Upplandlöpning

Efter at have skuffet i som tredje bag Irish Corner og Halabaloo i sin sæsondebut på Jägersro, var Karl Peter Andersen-trænede Halfsong atter tilbage på toppen torsdag eftermiddag, hvor hoppen med Sara Slot i sadlen vandt Upplandlöpning over 2000 meter på Täbys dirt track.


Sara Slot valgte denne gang at afgive føringen fra start til Passport/Jacob Johansen, og dermed fik hun en perfekt indvendig rejse i ryg på den førende, mens sidste års vinder af opgøret, Jubilation, lå tredje udvendigt på bagsiden. Kort inde i opløbssvinget satte Jacob Johansen tempoet op med Passport og parret fik hurtigt et par længders afstand til Halfsong, mens de tre øvrige deltagere Zico, Jubilation og Steelwolf fik forbavsende svært ved at følge med.

Passport var først inde på den lige strækning, men her fik Halfsong dog kontakt langs rails og kunne til slut trække sikkert fra til en halvanden længdes sejr. Der var yderligere fem længder fra Passport til Zico, mens Jubilation og Steelwolf var 13 længder bagved på de næste pladser. Der var 50.000 kroner i førstepræmie til Stall Australia, der ser ud til at kunne gå endnu en stor sommer i møde med deres fabelagtige Songline-datter.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top