fbpx

Half Sadlers sikrede sig Derby-billetten

For Stall Australia lever drømmen om at kunne følge op på Halfsongs 2003-Derbysejr i bedste velgående. Søndag eftermiddag strøg Halfsongs lillebror Half Sadlers nemlig direkte ind i Derbyvarmen med en overbevisende halvanden længdes sejr i Första Testen over 2200 meter dirt track på Jägersro.


Med Karl Peter Andersens førstejockey Sara Slot i bøjlerne tog Half Sadlers fronten direkte fra start, og i bedste “Halfsong-stil” førte Final Appearance-sønnen hele vejen og afviste i opløbet angreb fra Castro-duoen Indian Pale og El Gallo på flotteste vis. Half Sadlers havde inden løbet et handicap på 69, men med den lette sejr over to heste med et handicap på 77 er hesten garanteret en billet til startboksen i Dansk Derby søndag den 25. juni.

Half Sadlers er starterklæret i Derby Trial Stakes på lørdag i Klampenborg – et løb hvor Sara Slot nu kan koncentrere sig om at få hesten godt rundt tribunesvinget og derudover give ham lidt mere rutine i Klampenborgs bakkede bagside, som gav ham en del problemer i Dansk 2000 Guineas hvor han sluttede på niendepladsen, slået med 14 længder af vindende Icaros.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top