fbpx

Guineas-kandidat starter ikke på søndag

Felterne er ikke ligefrem store i de to Guineas-trials på Bro Park søndag aften. I alt 13 blev starterklæret, og nu skrumper 13 ind til 12, fortæller træner Patrick Wahl til GalopSport fredag formiddag.


Patrick Wahl. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Patrick Wahl. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

”Jeg sletter Magic Johnson senere i dag. Han er blevet lidt stiv efter starten i Göteborg i søndags, så han må udgå. Jeg er sikker på, at han er klar til Jockeyklubbens 2000 Guineas den 29. maj, hvis han altså kommer med”, siger Patrick Wahl.

”Trial-løbet på søndag rides på dirten, og Magic Johnson er mindst to kilo bedre på græs”, vurderer Patrick Wahl, som alligevel er repræsenteret i opgøret.

”Basie er en dejlig, sikker og stabil hest, der ikke startede som 2-årig. Jeg tror, at han går et nyt godt løb og kan være anden-tredje”, mener Patrick Wahl.


Screwbox Carlras/Oliver Wilson triumferer i iKeyVet Auktionsløb foran The Danish Girl/Martin Rodriguez. Foto: Burt Seeger / US Photo.
Screwbox Carlras. Foto: Burt Seeger / US Photo.

Hanne Bechmann-trænede Screwbox Carlras sæsondebuterer i samme opgør som Basie. Screwbox Carlras skulle have startet på Klampenborg, men løbet blev ophævet på grund af for få starterklærede heste.

Patrick Wahl er også repræsenteret i Diana Trial med Fabulous Girl.

”Hun har skuffet os hidtil. Træner bedre end hun præsterer i løb, og hun har ikke fået penge endnu. Det gør hun heldigvis på søndag, for der er kun fem startende – heldigt for os. Tror dog ikke, at hun er noget for spillerne”, siger Patrick Wahl.

Løbene rides som aftenløb med første start 18.00.


Program: Bro Park, søndag 14. maj.

Trænerinterviews

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top