fbpx

Gruppe-1-sejr til Buick i Deauville

Prix Jaques le Marois er et Gruppe-1-løb over 1600 meter om €700.000 for 3-årige og ældre heste, som er løbet siden 1921. I årets udgave i Deauville var der 11 heste til start.Efter den mindre vellykkede tur til Chicago, steg William Buick i dag i sadlen på Godolphins Ribchester (Iffraaj), der er i træning hos Richard Fahey i Nordengland.

I hestens forrige start i Sussex Stakes på Goodwood var den kun kort slået af årets engelske Guineas-vinder Galileo Gold, som den nu mødte igen.

Galileo Gold pullede nok for hårdt i starten af løbet under Frankie Dettori og faldt helt fra til sidst. Formentlig mærket af de mange hårde løb, som den har deltaget i hidtil i år.

Ribchester kunne derimod vinde efter at have kæmpet bravt med at afvise Andre Fabre-trænede Vadamos (Monsun), medens Aga Khans 4-årige hoppe Ervedya (Siyouni) blev tredje.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top