fbpx

Green Calibre bedst i BE Profilers 3-års Serie

Bent Olsen serverede en flot double for spillerne i BE Profilers 3-års Series anden afdeling lørdag eftermiddag på Fyens Væddeløbsbane. Sejren gik nemlig til billedskønne Green Calibre, der med KimAndersen i sadlen let besejrede Abbielou/Mark Larsen og den godt afsluttende Fusilier/Cathrine Weilby.


Der blev lagt ud i et godt tempo med Abbielou i front langs rails. Gustavo Solis havde store problemer med at få løbets favorit Kilbarri til at slappe af, og det viste sig også til slut at Jyllandsløbsvinderen havde brugt for mange kræfter til at være med i afgørelsen. KimAndersen havde til gengæld i bedste rutinerede stil valgt en rejse langs rails hele vejen, og kort inde i opløbet kom åbningen for Green Calibre, der let trak inden om Abbielou og forsvandt væk.

Sejren var opløftende for Green Calibres ejer Henrik Villadsen, der måtte se hesten blive slået som favorit af Kilbarri i Jyllandsløbet for små to måneder siden, men Green Calibre beviste her at han bestemt var en god investering da han blev købt til Danmark i fjor.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top