fbpx

Got A Lot indleder skandinavisk aften kl. 16:45

Tirsdag morgen er der starterklæret til fredagens Dubai World Cup Carnival-meeting på Meydan, og det bliver som forventet med fire danskejede heste i aktion.


Got A Lot ved sejren i Vinterfavoriternas Pris foran Cotton Eye Joe og Ami De Vega. Foto: Wolfram Meyer / WM Racing.

Stald Airbornes 3-årige hoppe Got A Lot (Camelot) skal som den første i aktion i Jumeirah Fillies Classic over 1400 meter græs.

Sidste års svenske Vinterfavorit har fået spor to mod 11 konkurrenter, og Søren Jensen har booket David Egan til ridtet.

Jumeirah Fillies Classic rides som dagens fjerde opgør med forventet start kl. 16:45 skandinavisk tid.

White Heart ses herover vinde Klampenborgs Forårs Cup i 2022 foran Gold Tyranny. Foto: Burt Seeger.

I det efterfølgende opgør, Zabeel Turf over 2000 meter græs, starter Søren Jensen Good Fortune (Appel Au Maitre) og Niels Petersen sadler White Heart (Camelot).

Good Fortune trak spor 12 ud af 14, mens White Heart fik det noget mere favorable spor seks. Jensen har booket franske Theo Bachelot til Good Fortune, mens der i skrivende stund (kl. 8:00) endnu ikke er sat rytter på White Heart.

Niels Petersen og Slava Ukrainis ejerkreds er på plads på Meydan til Jumeirah Classic (L). På billedet herover mangler kun Jakob Dalhoff, der er bosat i Ukraine. Foto: Burt Seeger.

Kl. 18:30 skandinavisk tid er det den 3-årige Moohaajim-søn Slava Ukrainis tur til at sæsondebutere for sin danske ejerkreds i Stald Handshake.

Sidste års Auktionsløbs- og Basnæs-vinder er blandt ni deltagere i Listed-opgøret Jumeirah Classic over 1800 meter græs, og det bliver Pat Cosgrave der bærer det ukrainske flags farver på ryggen af hingsten.

Samtlige fire startende skandinavisktrænede heste på Meydan er i dansk eje, og to af dem – Good Fortune og Slava Ukraini – er tilmed opdrættet i Danmark af henholdsvis Stutteri Outback og Lars Chr. Nielsen.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top