fbpx

Good Girl starter ikke i Chantilly

Stald Bakkehave med fleres tredobbelte klassiske vinder Good Girl kommer alligevel ikke til at afslutte sæsonen med en start i Chantilly i begyndelsen af oktober. Det fastslår superhoppens træner Hanne Bechmann tirsdag morgen.


“Good Girl virker lidt træt ovenpå en lang sæson, og det er der heller ikke noget at sige til, idet hun jo allerede var i aktion på årets første løbsdag og tilmed har rejst en del. Vi kan mærke på hende at hun ikke helt er oppe i de omdrejninger der skal til for at starte i et internationalt storløb, og derfor har vi valgt at give hende en fortjent vinterpause og vente med udlandseventyret til næste år”, fortæller Hanne Bechmann, der i øjeblikket fører trænerchampionatet i Klampenborg med 90.000 kroner ned til Bent Olsen.

Hanne Bechmann overtog førertrøjen i lørdags da 2-årige Lois Lane vandt Dansk Kriterium, og den danske 2-årsdronning er i modsætning til Good Girl ikke på vej i vinterhi.

“Hun står meldt i både Vinterfavoritternes Ærespræmie på Klampenborg den 5. oktober, Breeders’ Trophy Juvenile på Täby den 14. oktober og Svenskt Kriterium i begyndelsen af november, og ingen af disse opgaver er taget af tapetet endnu, spørgsmålet er bare om vi skal starte i Vinterfavoritterne eller tage direkte til Stockholm. Hun tog løbet i lørdags på strålende vis og virker allerede nu klar til næste opgave”, siger Hanne Bechmann.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top