fbpx

Good Fortune inviteret til Dubai igen

Havemanns og Stald Shakers 5-årige Good Fortune er som den eneste skandinavisktrænede hest blevet inviteret til at deltage i det kommende Dubai Racing Carnival på Meydan. Det traditionsrige meeting indledtes 10. november og løber helt frem til den 9. marts.


Good Fortune strækker ud på græsset i Dubai. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

“Vores ansøgning er blevet accepteret, og vi har fået en officiel invitation til deltagelse i Dubai Racing Carnival på samme vilkår som tidligere”, bekræfter Søren Jensen lørdag morgen til GalopSport.

”Nu skal vi have de sidste ting på plads, og så forventer jeg, at Good Fortune ankommer til Dubai omkring midten af december. Vi håber, at Liam Doran kan tage turen med ham derned igen, men det er én af de ting vi stadigvæk arbejder på”, fortsætter Søren.

Stutteri Outback-opdrættede Good Fortune blev i januar den første danskfødte vinder nogensinde på Meydan, da han med kort hoved vandt Zabeel Turf.

Good Fortune og Theo Bachelot slog Godolphins White Wolf i Zabeel Turf 2023 på Meydan. Foto: Dubai Racing Club.

En præstation, som Appel Au Maitre-sønnen fulgte op med en række storartede resultater på de skandinaviske baner, inden han i årets sidste start leverede en brav indsats som syvende gennem mål i Prix du Conseil de Paris (Gr.2) på Longchamp.

I fjor var første gang, at Søren Jensen sendte heste til Dubai.

Udover Good Fortune var den svenske Vinterfavorit Got A Lot (Camelot) med på rejsen, men denne gang bliver det definitivt kun Good Fortune der kommer af sted.

Good Fortune, Liam Doran og Søren Jensen. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

”Kravene til at blive inviteret til Dubai Racing Carnival er blevet skærpet gevaldigt nu. Det er blevet sådan, at alle der gerne vil overvintre i Dubai sagtens kan gøre det, men det kræver at man selv betaler for hele opholdet – med mindre, at man får en officiel invitation, og det er Good Fortune den eneste skandinavisktrænede hest der har opnået denne gang”, afslutter Søren Jensen.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top