fbpx

“Good Fortune har aldrig været bedre”

Stald Shaker og Havemanns’ 5-årige Good Fortune holdt fredag morgen sin gode form ved lige med et arbejde på græsset under Liam Doran. “Han ser fortsat rigtig godt ud og sigtet er rettet mod næste fredags Dubai Millennium Stakes”, fortæller Søren Jensen.


Dubai Millennium Stakes (Gr.3) rides over 2000 meter græs og var ikke oprindeligt en del af planen for Appel Au Maitre-sønnens program på Meydan.

”Men han fik to kilo for sejren i Zabeel Turf og står nu 107 i Official Rating. Han har dermed krydset handicapgrænsen som er på 105, så nu har vi ikke andet valg end at spænde buen yderligere og prøve ham i Gruppe-3-sammenhæng”, siger Søren Jensen og tilføjer:

”Det bliver dog en hård nød at knække ud fra hvad jeg hidtil har set fra de potentielle konkurrenter hernede. Der er virkelig gode heste imod, og statistisk set er det vel ret umuligt, at vi får to døgn med regn igen lige op til løbet”.

”Men det er nu vi skal prøve, for hesten har aldrig været bedre”.

Erika Rasmussen var ligesom Søren Jensen på plads under morgentræningen på Meydan, og hun fangede både træner, rytter og hest på de friske billeder herunder.

Good Fortune strækker ud på græsset i Dubai. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

Good Fortune og Liam Doran under morgenarbejdet på Meydans træningsanlæg. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

Good Fortune med Liam Doran på ryggen og Søren Jensen ved siden. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

Good Fortune og Liam Doran på vej tilbage til stalden efter endt morgenarbejde. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top