fbpx

Goffs sponserer Klampenborg Store Sprint på Irish Day

Lørdag den 10. maj på Klampenborg står i Irlands tegn, når banen byder velkommen til den sjette udgave af The Irish Day at the Races.


Dagen byder både på trials til årets første klassikere, Mowerinaløb og Dansk 2000 Guineas, samt årets store Sprint-begivenhed, Goffs Klampenborg Store Sprint.

Som navnet antyder er det Irlands førende auktionsfirma, Goffs Bloodstock Sales, der sponserer løbet. Naturligvis med håbet om, at feltet med sine stærke forhåndsanmeldelser snart vil være tilbage med International Listed-status.

“Vi glæder os meget til at være en del af The Irish Day på Klampenborg, og vi vil naturligvis være på plads på dagen og glæder os til at hilse på såvel nye som faste kunder på Goffs auktioner. Vi vil byde på sandwiches, snacks og drikkevarer til trænere og hesteejere på balkonen i den åbne tribune ved siden af Hovedrestauranten, og ser frem imod en rigtig flot væddeløbsdag i København”, siger Niamh O’Hehir fra Goffs’ marketing afdeling.

Blandt de førende heste Goffs har solgt til Skandinavien de senere år, har navnlig sidste års svenske 3-årschampion Luca Brasi været en fin reklamesøjle for det irske auktionshus.

De øvrige sponsorer på Irish Day at the Races i Klampenborg er The Irish Rover, der i dagens anledning flytter pub’en fra Jorcks Passage på Strøget til Klampenborg og laver Café Højen om til irsk pub, restauranten The Viking House, turistbureauet Tourism Ireland, Carlsberg, Denham Mobil Bilpleje, The Kitchen King og Irish Thoroughbred Marketing.

Dagens underholdning består bl.a. af live musik fra det irske Neil Brophy Band, der er ponyridning for de mindste på ægte “Irish Cob Ponies”, og så udlover The Irish Rover desuden to flybilletter til Dublin til den flotteste Damehat.

Der starterklæres til Klampenborg Store Sprint mandag morgen, og inden starterklæringen står 15 potentielle deltagere tilbage i opgøret, hvor der maksimalt er plads til 12. I dagens to øvrige hovedbegivenheder, The Irish Rover 2000 Guineas Trial og The Viking House 1000 Guineas Trial er der henholdsvis 13 og 15 heste foranmeldt.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top